Post by tranliredeli on Feb 5, 2022 16:56:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بیشتر primogems ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
بد نیست
عالی بود
Grow Castle - Tower Defense Arcade zoi
باید بگم... حیران شدم! هرگز انتظار نداشتم این بازی اینقدر سرگرم کننده باشد. من آن را شروع کردم فقط به این دلیل که یک روز حوصله ام سر رفته بود و ناگهان متوجه شدم که عاشق این بازی هستم. نظرات منفی را نادیده بگیرید زیرا آنها احتمالاً معنی بازی TD را نمی دانند
من بازی را دوست دارم، اما ناامید کننده است که پول afk وجود ندارد، حتی اگر کارگری وجود دارد که در حال استخراج طلا است. این خیلی هدر است که قبل از توقف بازی خود را با همان مقدار طلا باز کنید.
5 ستاره خواهد بود اما من برنامه را در تلفن جدید دانلود کردم و نمی توانم به حساب قدیمی خود دسترسی پیدا کنم
Grow Castle - Tower Defense Trò chơi điện tử uuu
میتوانست یک بازی پنج ستاره باشد، من هنوز آن را بازی میکنم، اما فریب چیز «تماشا یک ویدیو برای جایزه» را نخورید، مهم نیست چقدر به شما پیشنهاد میدهد، زیرا نزدیک یا بیش از صد ویدیو را تماشا کردهام. و اکثر آنها پول نقد نمی کنند (من می گویم اکثراً مطمئن هستم که چند نفر اولی که شروع به بازی کردم واقعاً انجام دادند اما از آن زمان هیچ کدام نداشتند). این بازی تا کنون حداقل 2 میلیون طلا به عنوان جوایز پرداخت نشده به من بدهکار است و به رشد خود ادامه خواهد داد زیرا من احمقانه امیدوار هستم که شاید همه آنها در یک مبلغ یکجا پول نقد کنند یا حداقل شروع به نقد کردن کنند.
Grow Castle - Tower Defense Trò chơi điện tử uuu
OMGGGG ای کاش می توانستم 10000000 ستاره رتبه دهم AAAAAAAAAAAA!!!!!!!! خیلی ممنون از شما برنامه نویسان برای ساختن این بازی عالی که بسیار اعتیاد آور است ggggg من این هفته تست دارم و هفته آینده تعطیلات کریسمس است بنابراین مطمئن می شوم که این بازی را برای گذراندن زمان و کشتن خسته کننده انجام می دهم.
4 ستاره چون بازی عالی است اما مشکلاتی دارد. من بالاخره یک گنج به دست آوردم و یک حلقه واقعا قدرتمند داشت اما وقتی آن را تجهیز کردم ناپدید شد! بنابراین قطعا برخی از مشکلات اما یک بازی خوب است.
Grow Castle - Tower Defense Arcade yvb
بعد از چند روز درآمد شما کافی نیست، بنابراین برای پیشرفت سریع باید پول خرج کنید. انجامش نده اتلاف وقت. اوه و به طرز دیوانه وار بسیاری اضافه می کند ...
خوبهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ههههههههه
بازی شگفت انگیزی است که چگونه بررسی دیگر من ناپدید می شود اما به هر حال من به آن شش ستاره می دهم این یک بازی ساده و زیبا برای بازی است و از آن لذت می برم من آن را دوست دارم 10/10
این بازی عالیه حرف نداره حتما دانلودش کنید
احمقانه ترین دفاع برج که تا به حال بازی کردم اصلاً نیازی به استراتژی نیست شما فقط تمام مراحل را با تکرار مرحله مجبور می کنید تا سکه n نیروی بی رحم را بدست آورید. ارزش بازی کردن نداره
پس از ذخیره بارگیری نمی شود. من یک سیو انجام دادم تا بتوانم گوشی خود را ارتقا دهم و بعد از ارتقا در تلاش برای بارگذاری باقی می ماند اما از ذخیره از ابر بارگیری نمی شود. بلافاصله پس از کلیک روی ارسال ایمیل برای تأیید، می چسبد
یکی از بهترین قاتلان زمان وجود دارد! بازی کردن واقعاً سرگرم کننده است بدون توجه به جایی که هستید. هر کاری که انجام می دهید واضح است و شما از همه چیزهایی که باید بدانید درک دارید! 10/10 روی هر دستگاهی نصب می شود ♡
Grow Castle یک انتخاب عالی در میان است games از ژانر دفاع از برج این بازی با گیم پلی ساده و گرافیک چشم نواز، هم برای سرگرمی و هم برای تمرینات تاکتیکی تک
این بازی پس از آن آپدیت دچار نزول شد، نمیدانم چه چیزی باعث میشود که توسعهدهنده اینطور فکر کند... برای بازیکنانی که به دنبال سرگرمی برای بازی هستند، این بازی نسخه قبلی بسیار سرگرمکننده بود، اما این بهروزرسانیها باعث میشود که بخواهید پول بیشتری بپردازید، بازی قبلاً به صورت اختیاری تبلیغات دارد، اما اکنون آنها برای تبلیغات کاری که انجام دادهاند، درآمد زیادی کسب نمیکنند
خیلی ممنون که به من اجازه دادید خریدم با تاخیر انجام شود و بعد شما بچه ها به من کمک کردید که خریدم را انجام دهم ممنون، همچنین این بازی واقعا سرگرم کننده و شگفت انگیز است و مفهوم منحصر به فردی دارد.
اگر بازی بیشتر بهتر بود
Pokémon UNITE Azione wkkk
عالییییییییییی ممنون
من به کمک من در این بازی نیاز دارم، این بازی پیشرفت کرده است اما کد را به ایمیل من ارسال نمی کند و من به تلاش خود ادامه دادم اما حذف نصب می کنم زیرا نسخه اصلی خود را ندارم
بهترین بازی آفلاین
بازی کردن آن بسیار سرگرم کننده است و من می توانم یک قهرمان را تغییر دهم و ارتقا دهم
خیلی باحال من الان 250 هستم
بازی خوبی دانلود کنید
این در ابتدا بد به نظر می رسید اما واقعاً اینطور نیست. بازی زیبا، اعتیاد آور و سرگرم کننده است. (منظورم این است که بله، من بازیهای دفاع از برج را دوست دارم) موارد غیرمنتظرهای وجود دارد مانند اینکه ماینرها زمانی که شما دور هستید پولی به شما نمیرسند، گاهی اوقات دادههای فروشگاه بارگیری نمیشوند (که اخیراً اکثراً رفع شده است، اما هنوز هم گاهی اوقات اتفاق میافتد) و همچنین خوب است که بتوانید بدون راه اندازی مجدد کل بازی پس از تعویض وای فای یا موارد دیگر، دوباره وصل شوید.
جالب و همه چیز به جز مشکل این است که نمی توانم ذخیره کنم یا بارگیری کنم زیرا می خواهم در رایانه لوحی خود بازی کنم هنوز 5 ستاره
این یک بازی برج دفاعی بسیار اعتیاد آور است که فرصت های زیادی برای گیم پلی، شخصیت ها، عناصر، ارتقاء و غیره دارد. بازی در این بازی بسیار سرگرم کننده است و سود زیادی دارد. من از دریافت این بازی پشیمان نیستم، اما آرزو می کنم کاش یک برجک قلعه عنصر یخی، توپ وجود داشت. غیر از این من عاشق این بازی هستم و مشتاقانه منتظر آپدیت های جدید هستم! 👍
برچسب: دانلود بازی Grow Castle با پول بی نهایت - اپی فا
این بازی بسیار عالی است، انیمیشن عالی، گرافیک عالی و بسیار دوست داشتنی است. من فکر می کنم این بازی برای همه عالی است زیرا بازی کردن آن چندان کسل کننده نیست. من به آن یک ستاره می دهم زیرا بسیار عالی و بهترین بازی است.
Grow Castle - رشد قلعه یک بازی آرکید در سبک دفاع از برج برای اندروید است که توسط RAON GAMES به صورت رایگان عرضه شده است.
یارهای قوی که میارین ضعیفن بیارین
Grow Castle - Tower Defense Arcade zfh
Grow Castle - Tower Defense ஆர்கேட் jgq