(Android/iOS) Ninja warrior: θρύλος των παιχνιδιών περιπέτειας αύξηση μάρκες χακάρισμα
Feb 5, 2022 17:02:57 GMT -5
Post by tranliredeli on Feb 5, 2022 17:02:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja warrior: θρύλος των παιχνιδιών περιπέτειας ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja warrior: θρύλος των παιχνιδιών περιπέτειας IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ αύξηση μάρκες χακάρισμα ▞▞▞
▞▞▞ Ninja warrior: θρύλος των παιχνιδιών περιπέτειας 2022 version ▞▞▞
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό. Αλλά είναι προσαρμόσιμο. Αλλά είναι καλό παιχνίδι. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Αυτό είναι απολύτως ωραίο, αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι έλεγχοι δεν είναι ακριβείς!😀
Καλό
είναι πολύ ωραίο
Το παιχνίδι είναι καλό με ωραία γραφικά Εάν μπορείτε να μειώσετε τα εμπόδια, το παιχνίδι θα είναι πιο διασκεδαστικό παίξτε Δοκιμάστε και μειώστε τα εμπόδια, διαφορετικά αυτό το παιχνίδι είναι ένα τεράστιο χάος
ο λόγος για τον οποίο βαθμολόγησα αυτό το παιχνίδι με δύο αστέρια είναι επειδή δύο λόγοι 1 οι διαφημίσεις, υπάρχουν πάρα πολλά em 2 το παιχνίδι είναι τόσο δύσκολο να παιχτεί από το παιχνίδι είναι υπέροχο, μόνο ένα λάθος με έκανε να σας δώσω δύο αστέρια, διορθώστε το πρόβλημα με τις διαφημίσεις από τον τρόπο που το παιχνίδι είναι υπέροχο!
Το 99,99999% των περιπτώσεων που πεθαίνει ο νίντζα οφείλεται στο ότι τα χειριστήρια άλματος δεν λειτουργούν καλά, τα χειριστήρια σε αυτό το παιχνίδι είναι φρικτά. Το παιχνίδι είναι ninja Arashi, αλλά για παιδιά και αν δεν ήταν, το παιχνίδι ελέγχου tge θα ήταν πολύ εύκολο που χάνεται περισσότερος χρόνος.
Εντάξει είναι καλό παιχνίδι. Σε σύγκριση με τα περισσότερα από τα άλλα παιχνίδια που έχω παίξει. Αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν τρύπες βρόχου όπως κανένας εκτός από ικανά και προβληματικά προβλήματα, οπότε διορθώστε το και θα αυξήσω το αστέρι μου, ας πάμε για δώστε και παίρνετε
ηλίθιο παιχνίδι.υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση από το ένα σημείο ελέγχου στο άλλο. οι φλόγες καίγονται για μεγάλο χρονικό διάστημα. ακόμη και τα χειριστήρια και οι άλλοι διακόπτες δεν είναι ομαλά, οπότε, πώς θα δώσω 5 αστέρια σε αυτήν την εφαρμογή; Το ninja arashi είναι 10 φορές καλύτερο από αυτό το παιχνίδι
Οι πρωταγωνιστικές φάσεις ήταν καλές αλλά γίνονται πολύ δύσκολες μετά! Και η ευαισθησία των κουμπιών ήταν λίγο κακή
Στην πραγματικότητα, δεν μου αρέσει να δίνω ακόμη και σε ένα αστέρι, όλα είναι εντελώς καλά, αλλά είναι ακριβώς όπως το ninja arashi, όπως το ίδιο αντίγραφό του...Μόλις το κατέβασα και είναι απλώς χάσιμο γιατί έχω ήδη κατεβάσει το ninja arashi.. . . .Αλλά και κάπως καλά..🤗
Είναι καλό παιχνίδι και ο προγραμματιστής μου φαίνεται τίμιος άνθρωπος...συνέχισε έτσι! Συνιστώ σε όλους να κατεβάσουν αυτό το παιχνίδι και να απολαύσουν το καλύτερο παιχνίδι
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Μου αρέσει η πρώτη αποστολή. Όλα τα επίπεδα και οι αποστολές είναι καλά, αλλά μια αποστολή έχει ολοκληρωθεί. Τώρα είναι δύσκολο. Δεν είναι πολύ δύσκολο. απλά δύσκολο.👍👍
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, αν δεν είστε έξυπνοι μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι
Воїн ніндзя: легенда пригодницьких ігор Пригодницькі ewqo
Dark Riddle Kalandjátékok ygz
Ninja warrior: θρύλος των παιχνιδιών περιπέτειας Περιπέτεια tgua
Ουάου αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο, ειδικά αυτό το σκληρό ροκ
Ninja warrior: legenda pustolovskih iger Pustolovske igre xtz
Λίγο ο χειρισμός δεν μου άρεσε
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αλλά πολλά σφάλματα. Πρέπει να είσαι πολύ υπομονετικός με το παιχνίδι.
Το παιχνίδι είναι πραγματικά φοβερό, το έχω εγκαταστήσει πριν λίγες εβδομάδες και το τελείωσα. Αναμονή για νέα επίπεδα. Ενημέρωση: Λήψη ενημερώσεων για νέα επίπεδα αλλά μετά την εκτέλεση υπάρχουν μόνο τα τελειωμένα επίπεδα.
Σούπερ παιχνίδι. Ήταν πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και δεν βαρέθηκα ποτέ. 😁😁
Αυτό το παιχνίδι είναι εθιστικό και μας δίνει μια αίσθηση ευεξίας. Αλλά δεν μπορώ να ξεκλειδώσω το 2ο στάδιο. Απαιτεί κάποιο είδος κύλισης. Προσπάθησα λίγες φορές αλλά δεν υπάρχει τρόπος.
Όλα ξεκίνησαν καλά και είχα 5 αστέρια στο μυαλό μου μέχρι να φτάσω στο επίπεδο 5....... Τι στο διάολο συμβαίνει με το επίπεδο 5; Όλα φαίνονται σαν ένα γραφικό λάθος, καθώς το επίπεδο έχει ανατιναχθεί. Επιλύστε αυτό το σφάλμα στο επίπεδο 5, καθώς θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο παιχνίδι.
Εεεε! Τι γίνεται με τον κόκκινο μαλάκα στην τέταρτη πίστα ? Τον έχω σκοτώσει 2 φορές και πάλι στην ίδια με βγάζει!!!!
Το λατρεύω ώρες διασκέδασης. Αγαπήστε όλα τα επίπεδα αυτοάμυνας
Είχα πάει στη Μέση του επιπέδου και έχω όλες τις ζωές και με πήγε από την αρχή αλλά δεν παίζει ένα παιχνίδι είναι 😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Είναι βαρετά δύσκολο. Δεν χάνεις επειδή είναι δύσκολες οι πίστες. Χάνεις είτε γιατί δεν πατιούνται τα κουμπιά, είτε γιατί στο σκοτάδι οι παγίδες είναι αόρατες. Γενικά άθλιο παιχνίδι. Το ένα αστέρι γιατί σαν παιχνίδι είναι ωραίο για να περάσεις την ώρα σου.... Αν φτιαχτεί το θέμα των κουμπιών θα περνάει η ώρα ευχάριστα.
Ιβάν καλό
Αντίγραφο του ninja arashi. Αλλά όχι τόσο ενδιαφέρον όσο αυτό. Βελτιώστε την κίνηση, τον ήχο κ.λπ..
Καλή χρήση 👍👏👌και το άλλο είναι 8k και ένα καλό πράγμα 👍για την πρώτη μέρα 3η που είναι Vivo V15 6 και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δημιουργήσω 8 για τα επόμενα δύο 😍🙌και θα αφήσω την 50η να πάει να δω τι θα κάνουν πεις δες 😀8k και η νέα δουλειά και τα υπόλοιπα πάνε καλά για μένα digiya δεν είμαι τεράστιο κομμάτι.
Σπατάλη... Δεν υπάρχει αρκετή δύναμη για να ηρωήσει... Μπορεί εύκολα να πεθάνει... Αλλά άλλοι θα πεθάνουν μετά από περισσότερες επιθέσεις... Πώς κλείνεις το τελευταίο επίπεδο χωρίς λογική... 🙄🙄🙄
Φοβερό παιχνίδι. Αντί για ένα χτύπημα, δοκιμάστε να προσθέσετε μια γραμμή υγείας γιατί αφού δεν μπορέσετε να ολοκληρώσετε το επίπεδο και έχετε χάσει όλες τις ζωές. Γίνεται ενοχλητικό να το επαναλαμβάνεις. Οπότε δεν έχω διάθεση να το επαναλάβω.
ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΊΑ ΑΠΡΟΣΠΈΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΞΈΡΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΑΝΟΊΓΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΠΊΣΤΑ ΜΟΥ ΈΧΕΙ ΣΠΆΣΕΙ ΤΑ ΝΕΎΡΑ
Ωραίο παιχνίδι. Αλλά χρειάζεται μερικά καλύτερα όπλα στο παιχνίδι.
μου αρέσει το παιχνίδι...τα στοιχεία ελέγχου χρειάζονται κάποια ανάπτυξη και το δάσος μπαμπού lvl5 και η ζούγκλα των νεκρών lvl5 συνετρίβη νομίζω...δεν μπορώ να βρω 3η κύλιση σε αυτό το lvl...αλλιώς είναι καλό...αν μπορώ πάρτε αυτά τα 2 scrolls, τότε είναι ικανοποιητικό να παίξετε και να ολοκληρώσετε αυτό το παιχνίδι...αυτό είναι όλο^.*
Πλήρες αντίγραφο του Ninja Arashi, αλλά εντελώς το χειρότερο. Καμία σύγκριση, οι άνθρωποι παίζουν Ninja Arashi. Τα μπουτόν δεν ανταποκρίνονται.
Είμαι τόσο χαρούμενος που φτάνω στο επίπεδο 8, ήταν τόσο δύσκολο, ευχαριστώ ninja warrior είναι το καλύτερο παιχνίδι για μένα
Τα επίπεδα είναι πάρα πολύ δύσκολα....είναι μια αντίγραφη έκδοση του ninja harshi.....δίδαξα ότι θα ήταν καλύτερο από αυτό το παιχνίδι......αλλά είμαι απογοητευμένος με αυτό το παιχνίδι..... .Το παιχνίδι είναι πολύ πιο περίπλοκο......
Πολύ δύσκολο και χειρότερο 👿👿👿
Τρομερό χειριστήριο και γενικό gameplay. Υποθέτω ότι αυτό είναι το Ninja Arashi 2 (γιατί θα ήταν το χειρότερο rip-off όλων των εποχών αν δεν είναι), και θέλω απλώς να πω: EPIC FAIL. Η απεγκατάσταση κυρίως επειδή τα χειριστήρια είναι τόσο ενοχλητικά, αφαιρεί τον παράγοντα διασκέδασης
Σίγουρα ένα καλό platformer που παίρνει μια στροφή δράσης. Πάντα βρίσκω τον εαυτό μου να συλλέγει κυρίως τους κυλίνδρους και ειλικρινά το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι η αναβάθμιση για να αυξήσω τις ζωές ή τις επαναλήψεις καθώς και τα σημεία ελέγχου. Μερικές φορές πεθαίνω με χαζούς τρόπους.
Αρχικά, θέλω απλώς να εκφράσω πόσο μου αρέσουν τα παιχνίδια με νίντζα, οι ταινίες με νίντζα, τα κινούμενα σχέδια με νίντζα σχεδόν όλα τα νίντζα...Αλλά ούτως ή άλλως αυτό το παιχνίδι έχει μια ομαλή αίσθηση. γιατί νομίζω ότι του αξίζει 5 🌟 .. Ευχαριστώ τους προγραμματιστές για το φοβερό παιχνίδι και ελπίζω να συνεχίσετε να κάνετε τα υπέροχα, όπως ακριβώς και εσείς.
ΟΜΟΡΦΗ. ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΔΩΣΑ 2 ΑΣΤΕΡΙΑ
Ninja warrior: Legende der Abenteuerspiele Abenteuer jdde
Δίνω σε αυτήν την εφαρμογή μόνο 4 αστέρια γιατί έχω μόνο ένα πρόβλημα. Προσθέστε στις ρυθμίσεις αυτού του παιχνιδιού, ότι μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος των στοιχείων ελέγχου. Είναι πραγματικά δύσκολο να παίξεις, τα χειριστήρια είναι πολύ μικρά 😔 παρακαλώ διορθώστε το. Εκτός από αυτό μου αρέσει πολύ να παίζω αυτό το παιχνίδι χωρίς κανένα σφάλμα
Μόνο με μια λέξη υπέροχο... Αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να επεξεργαστώ τη βαθμολογία μου γιατί κολλάς στο επίπεδο 9...είναι πρακτικά αδύνατο να προχωρήσεις 😪😪😪
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι ποτέ, τα γραφικά είναι πολύ καλά χωρίς λάθη, απλά το λατρεύω.