Post by tranliredeli on Feb 5, 2022 17:08:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها کلیدها را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ben the Dog 2022 version ▞▞▞
برنامه ها زود نصب نمیشه اونایی که بدرد نخور هست هم هنوز دیر نصب میشه😥😣😲😭😖
Talking Ben the Dog Underhållning myg
من سه ستاره آن را داده ام زیرا فقط برای یک ستاره کوچک است من 12 هستم اما آن را دوست دارم
سلام به نظر من خیلی بازی خوبی است .
من عاشق این برنامه هستم: با بهترین "رفیق" بن تام صحبت کنید! 🤣
صحبت کردن بن بسیار با صدای خس خس فریم و زمان بد PANCHANGAM من با بهترین و پیشرفته حالم خوب است. به دوستانتان تبریک می گویم و 5 نصبی که قبل از آن گفتید من فکر می کنم مقدار کمی PRO TTD Shivaji Live در یک موقعیت مشکل ساز است. الکس فرگوسن دارد قبلاً ما قول خود را به دوستان و اعضای خانواده لرد بالاجی فرستادیم. فکر می کنم مقدار کمی PRO و زمان بد PANCHANGAM است. من با بهترین ها و 5 نصب ها خوب هستم.
برنامه بهترین است، سرگرم کننده است زیرا می توانید معجون های علمی درست کنید، شاید یک روز بتوانید در مدرسه در Lakeside کار کنید
قشنگ ولی جای ازمایشگا وسیله هاشونمیارهگ
بددددددددد
من از بازی هاتون خوشم میاد(♥ω♥*) ولی این یکی یکم حوصله سر بره(눈‸눈) فقط بخواتر معجون هاش ۲ ستاره دادم:;(∩´﹏`∩);:لطفا توی جدیدترین جالبش کنید( ͡ ≖ ل͜ ͡≖)ممنونم(❁´◡`❁)ستایش هستم♡´・ᴗ・`♡
🥰🤣💋💋🌹💝🐶🐶🐶🐕🦮🐕🦺
این بازی زیبا و خوب است
خسته کننده...... اما خوب و خنده دار!
بیشعور خودت پی پی هستی
افتضاح بن فقط لوبیا می خورد، آبجو می نوشد و روزنامه می خواند، آیا می توانید آن را مانند بازی های دیگر جذاب تر کنید
سلام من امیررضاهستم من 2سالم بود این بازی را دوست داشتم من 15سالم است حتماً نصب کنید
این برنامه برای بچه های کوچولو خوب نیست وقتی این بازی را ساعت 3 صبح بازی می کنم بن چشمان قرمز شده بود از او می پرسم ساعت چند است بن می گوید ساعت 3 صبح است اشکالی نداشت
Talking Ben the dog بازی خوبی است
کسل کننده است.
بچه ها این بازی هکر داره گوشی آدم هک می کنه یکی به من بگه؟؟؟؟ اما من بازی کردم عالی بود❤️❤️❤️
Talking Ben Unterhaltung ugsg
این یک بازی جالب برای گذر زمان است
الی بود بری زین من کا دوشس داش دعم🐕🐕🐕
برای اینکه یک ستاره دادم چون وسط هایش هنگ می کند خییییییییلی بد بود😟😟😭😭😭😭
هی هی بد نیست خوب هم نیست متوسط
بازی بسیار مفید برای هر زمان. من می توانم بازی کنم و استرس را از شما دور کنم.😘😘😘😘
خوب اما معجون هایی که باهاش چیز درست میکنی کمه😐😐😐😐.اما عالی😙😙😙😙😙😙😙 برای آنکه معجوناش کمه ۱ ستاره کم میکنم🌟🌟🌟🌟 اگر درست🌟 میشم.
این بازی قشنگه ولی سگ فوق العاده ترسناک به نظر میرسه😳 و میخوام جوابمو بدم وقتی بهش زنگ میزنم این بازی هنوز فوق العاده ترسناکه😬
بد نیست معجون هاش تمام میشه ولی پیشنهاد میکنم نصبش نکتید
این یک بازی عالی است 👌 اما ما نمی توانیم او را روی تخت بخوابانیم و او را وادار کنیم که یک بازی جدید به عنوان بن 2 حمام کند و این ویژگی ها را در آن نگه داریم، ممنون 😊
من به آن 3 ستاره دادم زیرا جالب نیست و حتی خوب نیست. بازیهای دیگری مانند Talking tom و هنک آنها بسیار سرگرمکننده هستند که بن بسیار جذاب است
اللعبه جمیله جدا اريد اشكر صاحب اللعبه وانها مسليه جدا بازي بسيار زيباست ميخواهم از صاحب بازي تشكر كنم و خيلي راحت است 게임은 매우 아름답습니다. 나는 게임의 주인에게 감사하고 매우 쉽습니다.
خیلی زشته
بدک نیست
خوبه
۷۲۹۱۶۴۰۲۷۴۷
عالیه فقط بازی می خواهد اما نمیتونم نصب کنم چون حافظه گوشیم زیاد می شود برا همین ۲ ستاره کم کردم.
خیلی خوب است اما باید بهروزرسانی شود تا حدی خسته کننده است
Flying Superhero Robot Superhero Rescue Mission Orai wxl
Talking Ben the Dog Underhållning myg
اینها یکی از ترسناک ترین بازی ها هستند .... هرگز هیچ یک از این بازی ها را انجام ندهید ... هرگز! شایعات زیادی در مورد مردم شنیدم ... و ترسناک بود ... که برادرم را می ترساند ... اوهوم ... اینطور بازی نکنید
این خیلی افتضاحه هر وقت بازش میکنم لود نمیشه قبلا دوستش داشتم ولی الان ایوان لود نمیشه😧😞
یکم عالی هست
به نظرم بد نیست ولی برای بچه های کوچیک
سلام نازنین زهرا رفیعی هستم . بازیش خوب بود ولی زیاد نه چون من فکر کردم مثل آنجلاست و باید بزرگش کنی و لباس بپوشونی بخاطر همون ۲ تا ستاره دادم . 🙂
خیلی جالبه ولی برای من آزمایشگاه نمیاره
این بازی خییییییللللللی عالی بود باید ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ستاره کمه ممنون اقای سازنده
دوستان نظر من را می توانید این بازی را نصب کنید
Talking Ben the Dog Izklaide jhp
اصلا خوب نیست امکانات شم کمه ولی اگه خواهر یا برادر کوچکتر نصب کنید 💎💎💎💎💎💎💎
هعی خوب بد
سلام من پانته آ دوستانی هستم این برنامه خیلی جالبه حتما نصبش کنید❤👑
ریدم تو بازیش
خوبه برنامش ولی ازمایش رو انجام نمیده ی کم میدم بعد به خاطر اینکه مثل بقیه بازی ها نمیخوابه ی ستاره کم میدم و غذاش هم همیشه اون کنسرو هست ی ستاره کم میدم و آب خوردن همش اون شیشه سبزه هست ی ستاره کم میدم بلد من. فکر کردم ازمایش انجام دادم به خاطر همین نصب کردم برنامشو وگرنه الان من حذف کردم
من این بازی را خیلی دوست دارم، اما فکر می کنم هر چه بیشتر آن را بازی کنید، خسته کننده می شود و دیگر احساس نمی کنید که آن را بازی کنید 🙂💓
Talking Ben Entretenimiento vrbr